dinsdag 21 november 2006

The Good, The Bad and The Boring...

The Good: We gaan door met Shirley Valentine. Het auteursbureau aanvaardt het argument dat we geen erkend gezelschap zijn en het dus zonder subsidies moeten rooien. Een zucht van verlichting want we waren tenslotte al bijna 5 weken in repetitie. De afspraak blijft dus geldig: première eind januari 2007 in Theater Tinnenpot.
The Bad: Je kan niet om het nieuws over Volkswagen heen vandaag. Het raakt me echt, zoals zo veel mensen trouwens. Het idee van je job te verliezen, een blauwe maandag met het vuilnis aan de deur te worden gezet. Het is in-triest.
The Boring: Weer uren verspild met te trachten deze software op een site te pleuren (zie gisteren). Je kan het aan geen mens vertellen wat er dan allemaal mis gaat. Als je scherm bulkt van de login sites, de online documentatie, de mails met access codes en de sites met gratis FTP software... Als ze je aan de helpdesk van je webhost zeggen dat het te druk is en dat je verbonden bent met de boekhouding (!) en dat je beter morgenvroeg nog eens probeert dan heb je 't wel gehad. 't Zal voor een andere keer zijn:

Geen opmerkingen: